Merken

Verkeerspop X-man safety keeper

EAN: 8718469467006

Verkeerspop X-man safety keeper, waarschuwt het verkeer voor buitenspelende kinderen.

Meer details

€ 59,95

Verkeerspop X-man safety keeper, waarschuwt het verkeer voor buitenspelende kinderen.

Wat is er nou belangrijker dan een veilige speelplek voor je kinderen? Met de X-man safety keeper van Exit kan je weggebruikers laten weten dat er spelende kinderen in de buurt zijn. De verkeerspop is voorzien van reflecterende stickers en ook de vlag, die aan beide armen bevestigd kan worden. De X-man is volledig van zeer opvallend fluoriscerend materiaal gemaakt, met reflecterende randen. Hij valt daarom zelfs op als het donker is. Het verkeer is gewaarschuwd!

Maar de X-man heeft meer opties. Gebruik hem bij voetbal als doelman of muurtje! De X-man safetey keeper is ook je trainingsmaatje! Wil je je vrije trap oefenen? Of je schot op goal? Geen probleem want door zijn verstelbare armen en benen kun je hem in iedere gewenste stand neerzetten wat het spel nog leuker en uitdagender maakt!

Handig mee te nemen en vast te zetten
De X-Man is voorzien van een handvat zodat je hem eenvoudig met 1 hand kan verplaatsen. Het gat in het midden is speciaal gemaakt voor het bevestigen van de verkeerspop aan een lantaarnpaal of hek (ter voorkoming van diefstal (slot niet meegeleverd)). Doordat beide voeten gevuld kunnen worden met elk 2 liter water bijft hij goed stevig staan!

Verkeerspop X-man safety keeper, want je wilt veilig buitenspelen!

  • Lengte 72 cm
  • Breedte 47 cm
  • Hoogte 87 cm
  • Materiaal kunststof
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !