Fabrikanten

Schoendroger Circulation UV Alpenheat - 12V

EAN: 9120045420371

Schoendroger en laarsdroger Circulation UV 12V van Alpenheat is een compacte, draagbare, lichtgewicht schoenendroger die door de 12V aansluiting onderweg te gebruiken is. De schoendroger droogt middels luchtcirculatie. Het ingebouwde UV-licht bestrijdt bacteriën.

Meer details

€ 32,95

Schoenendroger Alpenheat Circulation UV 12V is unieke oplossing voor onderweg! Een lichtgewicht schoenendroger die gemakkelijk kan worden meegenomen en in de auto of boot gebruikt kan worden. De Circulation UV verwarmt en droogt door ervoor te zorgen dat de lucht in uw schoen circuleert, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van een ventilator of andere bewegende delen. Het ingebouwde UV-licht bestrijdt bacteriën die een onaangename geur kunnen veroorzaken.

De Circulation UV van Alpenheat is niet alleen geschikt om schoenen te drogen, maar ook ideaal om schoenen te voorverwarmen, deze zelfs tijdens de rit naar uw wandel- of sportbestemming. De droogelementen van de Circulation UV zijn zo ontworpen dat de onderste ventilatie gaten vrij zijn van de bodem, waardoor de warme lucht in uw schoen goed kan ventileren.

Eigenschappen:
- ingebouwd UV-licht: helpt bacteriën te doden
- compact, draagbaar en lichtgewicht
- eenvoudig in iedere schoen of laars te plaatsen
* zeer stil
* verwarmt in minuten, droogt in enkele uren

Specificaties:
- Lucht circulatie gaten
- Stroom: 12V
- Verbruik: 9 Watt
- Gewicht: 220g
- Afmetingen: 5x3.8x15cm


LET OP: dit betreft de 12V uitvoering! Deze is alleen in de auto te gebruiken!

Schoenendroger en laarzendorger Alpenheat Circulation UV, compact en stil, verwarmt in minuten, droogt in uren.

  • Levertijd 1 - 2 werkdagen
  • Gratis verzending !
Previous
Next