Fabrikanten

Maatwerk speelhuisje, speeltoestellen, tuinmeubels en meer

Kan je het speeltoestel van je dromen niet vinden? Zoek je een speelhuisje met een specifieke maatvoering die niet tussen de standaard huisjes zit? Of zoek je gewoon iets unieks, een speelplek zoals geen ander kind heeft?

Zoek niet verder! Be-out levert samen met partner KernGroen precies wat je zoekt. Op basis van jouw input kunnen wij een speeltoestel of speelhuisje bouwen dat aan al je wensen voldoet. Met precies die accessoires die jij leuk vindt en niet wat er nu eenmaal standaard meegeleverd wordt. Vaak worden ook bestaande producten in je maatwerk wens betrokken.

Mail Mike je wensen via info@be-out.nl en wij maken een passende offerte.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van ons maatwerk. Meer informatie over Kerngroen vind je op www.kerngroen.nl

Maatwerk speeltoestel 1 Maatwerk speelhuisje 1 Maatwerk speeltoestel 2

Maatwerk tuinmeubels en accessoires

Wil je een unieke picknicktafel in de tuin? Of vind je genoeg leuke tuinbanken, maar hebben ze niet de juiste afmeting? Zit je pas echt lekker op een bank met extra hoge rugleuning? Zoek niet verder! Be-out levert maatwerk tuinmeubels en accessoires. Een statafel voor een feestje, een bank op een zuid muur die precies past tussen de garage en de schutting, een super grote picknicktafel of juist een compacte tafel waar de banken onder kunnen? Vertel ons wat je zoekt, bijna alles is mogelijk.

Tuinset Tuinbank Ronde picknicktafel

Maar natuurlijk zit je niet alleen in de tuin. Gun je huisdier ook het beste. Wat denk je van een hondenhok, precies zoals jij het wilt? Of een heerlijke kattenmand? Wij maken jouw idee!

Hondenmand Statafel Hondenhok

Dit maatwerk wordt gebouwd van douglashout. Douglas is een houtsoort afkomstig van de douglasspar. Douglashout heeft gunstige eigenschappen waardoor het voor bijna alle doeleinden te gebruiken is. Vroeger werd douglashout  vanwege de grote sterkte en taaiheid vaak gebruikt voor de masten van schepen.  Het wordt ook gebruikt voor speeltoestellen vanwege de grote veerkracht die het hout bezit.  Deze eigenschappen maken douglas ook zeer geschikt voor (tuin)meubelen. Het hout gaat onbehandeld tot wel 15 jaar mee.

picknicktafel bank picknicktafel
Douglas kan niet geverfd of gebeitst worden. Dit zorgt ervoor dat het hout wordt opgesloten waardoor het kan gaan scheuren. Het kan wel behandeld worden met hp2-olie. Hiermee krijgt het hout een nog langere levensduur. Hp2-olie is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Bel 0318 418 653 of mail naar info@be-out.nl,  vertel ons in detail wat je zoekt en wij maken een passende offerte.

Let op: voor maatwerk kan een aanbetaling gevraagd worden. Maatwerk is uitgezonderd van het wettelijke herroepingsrecht en kan dus niet geretourneerd worden. Zie ook onze “Retourvoorwaarden”.