Fabrikanten

Houten zand- en watertafel TP Medium

EAN: 8717931923361

Houten zandtafel of watertafel TP Medium, leuke compacte kinderspeeltafel.

Kijk ook eens naar onze andere kinderspeeltafels!

Meer details

€ 109,90

-€ 10,00

€ 119,90

Houten zandtafel of watertafel TP Medium. 2 persoons kinderspeeltafel met zandtafel of watertafel optie. Inclusief 1 plastic waterbak.

Deze zandtafel of watertafel is een multi-functionele picknicktafel. Onder het afneembare tafelblad zit een heuse zandbak die ook nog eens met water gevuld kan worden! Zo kunnen kinderen een zandkasteel bouwen of met water spelen. Wordt de deksel op de tafel gedaan dan wordt het weer een echte picknicktafel en kunnen de kinderen ook zo weer iets anders gaan doen, zoals knutselen en kleuren.

De geïntegreerde zandbak van deze zandbaktafel is uitneembaar, zodat deze eenvoudig schoongemaakt kan worden.

TP hout komt uit Noord of Oost Europa. Dit hout groeit langzamer en daardoor dichter, wat ervoor zorgt dat het hout zeer sterk is. TP hout wordt na het zagen lucht gedroogd, geschaafd en vervolgens kunstmatig gedroogd. Tot slot wordt het onder druk milieuvriendelijk behandeld. Deze volgorde zorgt ervoor dat de behandeling tot diep in de kern van het hout doordringt. Het hout hoeft voor gebruik niet gehandeld te worden en zal na verloop van tijd zilvergrijs worden. Je kan een watergedragen beits gebruiken, maar voor behoud, wering tegen houtrot en garanties is dit niet noodzakelijk.

Kijk ook eens naar onze andere kinderspeeltafels!

Deze mooie zand- of watertafel heeft ook een grote broer!

Houten zandtafel of watertafel TP Medium, een kinderspeeltafel met zand of water blijft leuk!

  • Lengte 102cm
  • Breedte 61,5cm
  • Hoogte 49,5cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !