Fabrikanten

Houten zand- en watertafel TP Large Volledige grootte weergeven New

Houten zand- en watertafel TP Large

EAN: 8717931923378

Houten zandtafel en watertafel TP Large, leuke kinderspeeltafel met uitgebreide speelmogelijkheden.

Kijk ook eens naar onze andere kinderspeeltafels!

Meer details

€ 139,90

-€ 10,00

€ 149,90

Houten zandtafel en watertafel TP Large. Leuke 4 persoons kinderspeeltafel met zandtafel en watertafel optie. Inclusief 2 plastic zand/waterbakken.

Deze zand- en watertafel is een multi-functionele picknicktafel. Onder het afneembare tafelblad zit een heuse plastic zandbak. Daarnaast een tweede bak die bijvoorbeeld met water gevuld kan worden! Zo kunnen kinderen tegelijkertijd met zand en met water spelen. Dat is toch een geweldige mix? Wordt de deksel op de tafel gedaan dan wordt het weer een echte picknicktafel en kunnen de kinderen ook zo weer iets anders gaan doen, zoals knutselen en kleuren.

De geïntegreerde bakken in deze zandbaktafel zijn uitneembaar, zodat deze eenvoudig schoongemaakt kunnen worden.

TP hout komt uit Noord of Oost Europa. Dit hout groeit langzamer en daardoor dichter, wat ervoor zorgt dat het hout zeer sterk is. TP hout wordt na het zagen lucht gedroogd, geschaafd en vervolgens kunstmatig gedroogd. Tot slot wordt het onder druk milieuvriendelijk behandeld. Deze volgorde zorgt ervoor dat de behandeling tot diep in de kern van het hout doordringt. Het hout hoeft voor gebruik niet gehandeld te worden en zal na verloop van tijd zilvergrijs worden. Je kan een watergedragen beits gebruiken, maar voor behoud, wering tegen houtrot en garanties is dit niet noodzakelijk.

Kijk ook eens naar onze andere kinderspeeltafels!

Heb je aan 1 bak voldoende? Deze grote tafel heeft ook een klein broertje!

Houten zandtafel en watertafel TP Large, want een kinderspeeltafel met zand en water is top!

  • Lengte 110cm
  • Breedte 102cm
  • Hoogte 49,5cm
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !