Fabrikanten

Houten speelkeuken Exit Yummy 100 naturel

EAN: 8719874706278

Houten speelkeuken Exit Yummy 100 naturel, coole speelkeuken compleet met echt functionele kraan en leuke accessoires

Meer details

€ 149,00

Houten speelkeuken Exit Yummy 100 naturel.
Deze coole houten buitenkeuken is een unieke en veelzijdige speelkeuken voor kinderen van 2-5 jaar. De keuken is standaard van alle gemakken voorzien: een fornuis, wasbak met kraan en opbergruimte. En met de meegeleverde keukenaccessoires zoals pannen, keukengerei en etenswaren komt de Yummy buitenkeuken van Exit helemaal tot leven!

Een echte kookbeleving

Met de Yummy 100 speelkeuken waan je jezelf in een echte keuken. De buitenkeuken heeft een fornuis met draaiknoppen en een écht werkende kraan. De kraan functioneert wanneer je de tuinslang erop aansluit en dankzij de uitneembare wasbak is het kraanwater weer eenvoudig uit de wasbak te verwijderen. Net als in een echte keuken kun je handen wassen, glazen vullen en afwassen! Daarnaast heeft de Yummy 100 van Exit veel opbergruimte voor pannen en andere keukenaccessoires en het overige keukengerei hang je op aan de haakjes. Bij de Yummy buitenkeukens is voor de perfecte kookbeleving aan alles gedacht!

Duurzame buitenkeuken

De houten buitenkeukens van Exit zijn gemaakt van FSC® gecertificeerd cederhout (FSC 100%). Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Je hoeft EXIT houten buitenkeukens voor gebruik niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen.

Speelkeuken voor buiten

De Exit Yummy 100 is een speelkeuken voor buiten. De functionele waterkraan zorgt voor verkoeling tijdens warme dagen en met herfstbladeren en eikels worden heerlijke gerechten bereid. De allerjongsten leren op deze manier spelenderwijs omgaan met koken. En dankzij het natuurlijke design van de Yummy 100 is de speelkeuken ook nog eens een mooie toevoeging aan de tuin. Waar wacht je nog op? Koken was nog nooit zo leuk als met de Yummy houten buitenkeukens van Exit!

Specificaties:
- Houten speelkeuken
- Wasbak met functionele waterkraan
- Fornuis met draaiknoppen
- Leuke keukenaccessoires
- Afmetingen: 102 x 53 x 98cm (l x b x h)
- Gewicht: 14kg

De houten speelkeuken wordt als bouwpakket geleverd en kan eenvoudig gemonteerd worden. Zie voor meer informatie de montagehandleiding onderaan deze pagina.

Bekijk ook de andere Exit Yummy houten speelkeukens

Houten speelkeuken Exit Yummy 100 naturel, voor de kleine outdoor chefs!

  • Lengte 102cm
  • Breedte 53cm
  • Hoogte 98cm
  • Gewicht 14kg
  • Houtsoort Cederhout
  • Materiaal Hout 100% FSC
  • Kleur naturel
  • Veiligheidscertificaat TÜV, CE, EN 71
  • Levertijd 2 - 3 werkdagen
  • Gratis verzending !